Quality Assistant
Location:Itabuna, BR,
At Barry Callebaut, we are on a journey to transform the cocoa and chocolate industry. As the world's leading manufacturer of high-quality chocolate and cocoa products, our actions truly shape the future of our industry. We are a business-to-business company, serving the entire food sector, from the cocoa bean to the finest chocolate product. We are a company with a purpose, we believe in doing well by doing good and reinvesting in the communities we operate. We have a long-standing commitment to sustainability and our goal is to shape a sustainable cocoa and chocolate future. We are headquartered in Zurich, and have more than 12,000 passionate Employees working in more than 40 countries worldwide. We are very proud of who we are and what we do. And of course, we are always looking for talented people to help us have a positive impact on our industry and beyond
RESUMO DA POSIÇÃO
O Assistente de Qualidade atua de forma estratégica no atendimento às solicitações de clientes, sendo responsável por avaliar, analisar e garantir respostas assertivas dentro dos prazos estabelecidos. Também assegura a comunicação eficaz entre as áreas envolvidas, promovendo alinhamento e agilidade nos processos.
Além disso, oferece suporte às atividades dos Analistas de Qualidade e Segurança de Alimentos, contribuindo com liberações no SAP, inspeções de Boas Práticas de Fabricação (BPF), verificação de Pontos Críticos de Controle (PCC), integração de novos colaboradores, controle integrado de pragas e demais ações relacionadas ao Sistema de Gestão da Segurança de Alimentos.
RESPONSABILIDADES
Cumprir os prazos de resposta e tratamento de casos;
Garantir a comunicação eficaz sobre atualizações de especificações com as áreas envolvidas;
Manter a ficha geral de especificações sempre atualizada;
Realizar solicitações e comunicações relacionadas à parametrização no SAP;
Apoiar a área por meio de inspeções, monitoramentos e controles;
Contribuir para a conformidade com regulamentações locais/federais de segurança de alimentos e com os requisitos da FSSC.
QUALIFICAÇÕES TÉCNICAS
Formação desejável em Biologia, Química, Farmácia ou áreas correlatas;
Inglês intermediário desejável;
Domínio avançado de SAP e Excel;
Conhecimento básico de APPCC (Análise de Perigos e Pontos Críticos de Controle);
Habilidades interpessoais, capacidade analítica, perfil de liderança e trabalho em equipe são essenciais.
At Barry Callebaut, we are committed to Diversity & Inclusion. United by our strong values, we thrive on the diversity of who we are, where we come from, what we've experienced and how we think. We are committed to nurturing an inclusive environment where people can truly be themselves, grow to their full potential and feel they belong. #oneBC - Diverse People, Sustainable Growth.
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